Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Nu är det dags!

Kategori: Allmänt


Tävlingspremiären är äntligen här. Och jag är grymt sugen på att springa fort. Och rätt. Ikväll bär det iväg till Danmark för Spring Cup.


Sen har jag varit väldigt duktig och nästan helt säkert sagt upp mitt spinningpass på måndagskvällar. Det känns inte bra hur jag än gör. Men slutsatsen är väl att 3 pass på 24 h sliter. Men jag gillar ju mina deltagare, min stammisar och framförallt gillar jag leda spinning. Jag måste ta en rejäl funderare på hur jag ska göra  till hösten. Några tips?

Jag gillar mina ben!

Kategori: Allmänt

Efter tuff tävling i måndags och två pass i tisdags varav ett löpning i hyfsad fart trodde jag inte mina ben skulle vilja vara med mig alls men döm av min förvåning när de fortfarande känns ganska fräscha. Bättre än de känts på hela vintern. Banan bestod av 3 slingor sprint-OL. Inledde starkt uppför backen från start. Spikade ettan och rundade huset till tvåan. Kontrollen var busken. Rundade buskaget två varv innan jag insåg att det inte var med på kartan utan att snitslen satt på en mindre buske lite längre upp. Eftersom jag startade först och spårade hoppas jag någon blev lurad. Blev nästan ifattsprungen där men tog ett bättre vägval och kom loss igen. Sprang fort första slingan och inledningen av andra. Första kontrollen på andra slingan var en brant i en lång sluttning. Hade bra koll, men såg inte snitslen och irrade omkring i snön ett bra tag och fick med mig två senare startande i letandet. Vi gav upp. Kartan var inte av bästa kvalite. Försökte läsa in mig på en brant (där jag tyckte kontrollen skulle vara)  men den fanns inte med på kartan. Tryckte på ytterligare någon kontroll men sen fick jag ont i höften igen (illa!) och blev lite trött efter mycket träning i veckan. Slog av på tempot något.

Sista slingan. Kom in och lyfte kartan som var ett utdrag från google earth eller liknande. Såg ryggen på de andra och drog iväg. Något förvirrad med riktningar men utan norrpil så fick jag ihop det. Lurades med mot tvån men sen stämmde ingenting. Fattade noll. Alla sprang ju helt fel. Försökte fatta kartan? Stod still i säkert 2 minuter. Något var fel? Jag är rätt korkad och det tog lång tid innan ljuset gick upp. Den var spegelvänd!

Idag och imorgon skön vila. Ska bli kul med Danmark och benen känns ju onekligen som de är på rätt väg. Gäller bara att mitt huvud springer med benen.

Fin löptur i snö och ljust var det!

Kategori: Allmänt


Ett härligt löppass på en timma med mycket snack. Perfekt pass. Dessutom gick det precis lagom fort. Hon jag sprang med är något bättre löpare än mig så jag hamnade aldrig i mitt lunk utan hade bra löpsteg hela passet. Medelpuls 131 (79%). Kändes oväntat jättebra. Det här onda jag har haft i benen i flera veckor verkar ha släppt. Nu känns benen normala. Jag har nog haft något fufens i benen som jag drev ut med påskgodis i stora mängder. Godis är bra på så många olika sätt. Läker det mesta.

Det var sjukt fint att springa. Massor av snö och det hann inte bli mörkt. Dessutom serverades det våfflor efteråt. Mer sånt.

Hade man tänkt till idag hade man gått upp i ottan och gett sig ut på skateskidorna. Det var 5 minus och strålande sol när klockan ringde. Den skaren hade varit kanon.

Idag är det tjejträning och jag hoppas kunna trycka på ordentligt. Sen ska jag vila benen i två dagar inför Spring Cup. Det är nu det börjar.

Jag älskar snö

Kategori: Allmänt

Men det här är ett skämt! Nu har det snöat mer eller mindre sen i morse och jag börjar bli less på att gräva fram bilen. Nu vill man ju springa i skogen till fågelkvitter, kasta underställen och sola benen. Imorse plockade jag fram vinterkängorna igen. Suck.

 '

Det blir sliriga intervaller ikvälll. Fast sjukt nog längtar jag lite.

Känner mig lite jobbakis. Svårt att fokusera. Det är skönare att sova och slappa.

Såg att OK RÅdhen värvar friskt. Köpeklubb. Så skulle vi aldrig göra. Men, men, vi kommer slå er ändå.

Lugn helg med maffig avslutning

Kategori: Allmänt

Påsk- sol- första vårblommorna- kortärmat en kort stund i lä- värme- blå himmel. Det var väl det man tänkt sig. Det blev snökaos- kallt- mulet- hängigt- täckväst. Vilken påsk.

I fredags släppte pappa av oss vis Sörgården för en hemlängtan. Kände direkt att kroppen inte rikitgt var med mig så det blev en lugn snöpulsardistans. Var lite knäckande att passera km-skyltarna med en kilometertid på närmare 7 min....Och det var nog inte bara snöns fel. Sprang raka vägen hem men det blev ändå 70 minuter. Påskafton och påskdagen blev sedan två sömninga dagar med antydan till feber och lätt illamående. I bilen hem på påskdagen trodde jag absolut INTE att jag skullle kunna starta på Uvens tävling. jag mådde kass. Men jag gick upp och åt frukost mådde bra och bestämde mig för att prova. Det var en märklig tävling med 15 cm snö och med tidig start blev det till att spåra. Kroppen svarade dock bra på ansträngning och jag tuggade på bra i början. På slutet fick jag problem med fötterna som jag helt tappat känsel i och en gömd kontroll (jag stod på rätt punkthöjd men såg den inte) gjorde att jag med 700 m bana kvar joggade hem på stig. Fötterna ville hem och jag var less. Dessutom var det ju ingen riktig tävling. På kvällen körde vi sedan coreboll och överkropp. Härligt nog kändes kroppen bättre än på länge.

Idag har jag hunnit med ett spinningpass och jag lyckades ta det behärskat så det blev en skön återhämtning för benen. Tror inte det blir intervaller ikväll. Sparar nog det till onsdagens tjejträning.

Bilister är tokiga! Körde från jobbet i snorhal snömodd så jag körde sakta och försiktigt som man bör. Det var jag ensam om. Jag  såg flera bilar som fick sladd. PUCKO!

Vakna i snöyra.

Kategori: Allmänt

Det lär inte bli några tävlingar i påsk. Öjetrampen är inställd och dagens tävling i Ullared blir förvisso av men det känns inte speciellt lockande att köra ner för att springa i spårsnö så nu är träningsläget helt förvirrat? Vad ska man träna nu? Planen var ju att tävla? Hm. Kanske en löptur i snöyran?

jaja. Glad påsk. Längtar till påskharen kommer imorgon. Hoppas ägget är stort.

Opera

Kategori: Allmänt

Opera är helt OK. Jag gillade körsången och manliga solon. Kvinnliga blir nästan lite skrattretande. Det låter lite som de klämt sig. Men operan var grymt cool med 3 balkongetage! Det kändes dock mera som en konsert än teater. Du anar inte hur lång tid det kan ta att sjunga en mening. Säkert 3 minuter....

Träningen igår var OK. Konstigt nog kände jag mig svag på core. Jag som brukar känna mig grym nu för tiden. Var på ett 30-minuters spinningpass innan. Alla tycker inte som jag när det gäller spinning.

Ska strax iväg och hänga de sista JVM-kontrolllerna med bästa vänner. Mat serveras efteråt. Bra sätt att inleda påsken!

Ledsen Red, men idag är jag KINGEN

Kategori: Allmänt

Vet inte hur mycket mentalt det är men efter att inte ha två spinningpass i benen kändes allt helt plötsligt mycket enklare. Det var fortfarande inga superben men det gick bra! 8 st 2-minutare blev det. OCH JAG VAR GRYM. Första var seg men en minut in i intervallen tog jag in på de framför och pressade mig om några styckna. Kändes sedan som jag succesivt ökade farten fram till intervall 5 då jag dog lite? Vet egentligen inte vad som hände men den intervallen var tunga ben och dålig löpteknik. Sen lossnade det igen och framförallt 7:an var bra. En lång nedförsintervall där man fick hjälp med farten och fart fick jag. Överraskade mig själv genom att springa ifrån folk jag normalt inte hänger med. Sista intervallen och jag var sugen på en utmaning. Letade rätt på en tjej som springer mycket fortare än mig och bestämde mig för att limma ryggen så länge som möjligt. Första 30- lätt, sen en liten backe, jag tryckte på och gick med men det började bli jobbigt. Efter 1 minut mådde jag inte så bra men låg kvar i ryggen tills gummibandet brast efter 1:15. Tappade 10 meter på 10 meters löpning men höll sedan ihop bra och tappade inte mer. Heja Kingen!  Kollade pulsfilen när jag kom hem och jag var upe i 162 på sista, vilket motsvarar 98% av maxpuls.

image22

Avslutade passet med armhävningar. Ingen bra dag igår....

Idag blir det lätt cykel, core och överkropp. Och Opera.

vinter?

Kategori: Allmänt

Det är uppochnervända världen i Göteborg. Snö och minusgrader. Nu?

Gårdagen blev en skön kväll med coreboll och kort överkroppstyrka. Sen en lång skön TV-kväll med One tree hill.

Idag har jag hunnit med ett spinningpass på morgonen och laddar för 2-minutare ikväll. Hoppas att det går att springa dem på ett vettigt sätt utan allt för mycket is.

Om ni ser mig idag är jag grymt snygg i nya GMOK-tröjan.

Det är fel i mitt huvud

Kategori: Allmänt

Ibland när jag springer orientering så gör jag allt utom att orientera. Jag kan titta på kartan och hitta ett vägval och vara jätenöjd med det, fast det är ganska uppenbart att det är dåligt. Jag är så fokuserad på att leta efter ett vägval att jag glömmer göra bedömningen om det är bra. Sen är jag urkass på att fullfölja vägvalen. Återigen hamnade jag i stråket "där alla andra sprang" och vips hade jag tappat höjdkurvor och krumelurat mig långt bort från strecket. Jag tappar koncentrationen och avviker från ursprungliga planen. INTE BRA! Målsättningen i påsk måste bli att koncentrera mig på tävling. Jag är för loj. Mjuppar runt.

Att kroppen inte vill är bara en bisak. I skogen kändes det ändå helt OK även om jag inte får upp pulsen. Jag har därför tagit det mogna beslutet att ge bort spinningenidag för att spara på kroppen så det blir bara styrka och en lång kväll hemma. Det är så moget att jag nästan bli rädd. Vuxenpoäng.

I övrigt bestod helgen av danceaerobic på fredagen! Roligt men inte jobbigt. Dessutom tas det ju drickapauser hela tiden. Det kan nog vara jobbigt om man verkligen kan det och om det finns plats. Det vat ett ganska roligt pass med mycket hopp men man vågar ju inte hoppa och kicka när man har grannar åt alla håll inom 0,5 meter.

Lördag och två sprintpass. Tog det kontrollerat. Kände lite på hög fart under eftermiddagen. Det kändes ganska bra. I tung terräng känns kroppen bättre. Det är farten som inte finns.

Kvällspasset blev framför TV:n med melodifestivalen. Det är klart fel låt vann. Alla låtar var ju fel låt.

Efter tävlingen i söndags var jag inte så trött och vädret kanon så jag kom på den ljusa ideén att rasta Kermit. Det var otäckt. Men vi börjar komma överens, cykeln och jag. Jag börjar förstå hur han vill bli växlad och hur han vill att jag ska sitta. Det blev en kort, platt tur. Benen gillade inte backarna. Fina bilder finns det också men trots att kameran låg på tangentbordet hela natten så kom korten inte in i minnet? Något måste vara trasigt? Undra om det hjälper med negerbollar? Får se om korten kommer imorgon.

Får också se om jag kan få revansch i påsk. Tävlingarna kanske snöar in?

Flow

Kategori: Allmänt



Det är grymt att löpträna när det flyter på. Igår var ett skönt pass. Långt under mjölksyratrösklar, illamående, stumma ben och flåsningar. Bara jag och ett stilla lunk. Det tog 22 minuter att lämna bebyggelse och äntra skogen. Det var inte jättepigga ben men det kändes helt klart OK och även om jag aldrig sprang på försökte jag tänka löpsteg. Aktiv fotisättning, fram med höften osv.

På slutet fick jag sällskap av två rådjur som jag passerade och som sedan slog följe en bit, på behörigt avstånd. Strax efteråt möter jag en kille som är ute och går med två tunga hantlar som han "kastar" framförsig i någon form av okontrollerad boxningsrörelse. Jag har ingen som helst aning om vad han sysslade med? Nån som har en gissning? Det såg i alla fall sjukt ut!

Avslutade löppasset på närbutiken hemma. En otroligt trevlig affär där de packar varorna åt en, håller upp dörrar och är allmänt artiga. Igår hade jag ju ryggsäck så killen som skulle packa varor blev lite förvirrad när ingen påse kom så han började packa ner saker omsorgsfullt i småpåsar och sedan när jag började packa höll han upp ryggsäcken, stängde den och undrade om jag tränade. Löpningen från butiken hem blev tung. Förstår att det är jobbigt att springa om man är tung.

Dagens Låt- One way or another med Blondie
Dagens TV-serie- One tree Hill. Säsong 2 dök upp i brevlådan igår.
Dagens kokbok.- Hemma hos jamie. (Ja, jag har köpt en kokbok till.)

Dagens träning- Core+ överkropp + kanske lite lätt cykling. Ett jobbmöte drog över tiden och jag missade gårdagens styrka.

There will be blood

Kategori: Allmänt

Om man inte tränar har man tid att göra andra saker, sånt som "vanligt" folk gör. Som att gå på bio. Det är trevligt. Men prova inte att äta i restaurangen på Bergakungen. Det var ingen bra mat alls. faktiskt riktigt dålig. Åt en ceasarsallad med för mycket senap i såsen, seg bacon, brända kutonger och svampig kyckling.

Filmen, there will be blood, var därimot riktigt bra, om än lång.

Idag blir det styrka och långpass i njutartempo. Lugnt och fint tempo utan att man blir så trött. Kan bli så att jag springer hem. Det skulle vara skönt med enl ång kväll hemma.

Verkar coolt att åka 6 mil långfärdsskridsko på isarna i Luleå. Synd att jag har åkförbud.

Insåg idag att jag ska göra tävlingspremiär på söndag. Huva.

Förövrigt mår ryggen mycket bättre. Lite stel och öm bara.

Ryggvärk

Kategori: Allmänt

Det kändes lite för mycket i ryggen igår för att jag skulle vilja springa intervaller. Det blev en lätt jogg och stretch. Hade tänkt styrketräna idag men det blir ingenting med det. Satsar på bio istället.

Dagen skall tillbringas på kurs. Har haft en kort föreläsning men nu ska de mest ha grupparbeten. Skönt.

Ont i ryggen?

Kategori: Allmänt



Hur kan man få så ont i ryggen av att sova? Vaknade i natt av att jag hade ont i höger sida av ryggen. Var tvungen att gå upp och ta en tablett för att kunna somna. Nu har jag tokigt ont i halva ryggen och börjar bli tveksam till att kunna springa? Värktabletten verkar inte hjälpa. Några tips?

Men ta i då!

Kategori: Allmänt



Ibland när man är på gymmet har man lust att skrika till folk att de ska ta i. Vad gör de där? Igår stod jag och biffade axlar och noterar i ögonvrån att killen (för ovanlighetens skull) bredvid mig gör samma övning- med lättare vikter. OK- inget ont om han för att han är kille. Men jag tillhör de svagast jag känner när det gäller överkropp. Jag har tränat överkropp i typ 5 veckor och har fortfarande inte ens tendenser till muskler på överkroppen. Han borde lyfta mer. Men det här fenomenet ser man ofta, inte minst på spinningen. De går in, drar upp munkjackan till halsen, "kör" passet och lämnar salen oberörda och osvettiga. Hur går det till? Jag blir svettig av att bara gå in i en spinninghall.

Men mina tisdagsspinnare är INTE sådana. De tar i! Idag pressade jag dem i korta intervaller och det svettades, pustades och stånkades och alla såg rätt möra ut när passet var klart. Många kör nog faktiskt så att de mår illa.

Dags att jobba igen.

Utvärdering skor

Kategori: Allmänt



Testsprang mina nya fina Inov-8 "orienteringsskor" igår. Nyanlända från England. Jämfört med en orienteringssko:
Löp väg - Milsvis bättre löpkänsla
Löp skog- Bra grepp- sköna
Löp blöt sten - Lite sliriga. Denna version saknar spikdubb, men det blir nog strax ett par med det också.
Bekväm - JA, till skillnad från OL-skor.
Vikt - 330 g. Vad väger en OL-sko? Kändes lätt. Finns en lättare modell.

Det finns eg. bara tre nackdelar. Ingen spikdubb (fast det finns modell med dubb i ) och att den är lite "hög" i sulan, vilket kanske kan göra den lite instabil? Ingen jag märkte av men det borde kunna bli så, samt att den är låg i hälkappan. Kändes lite som man skulle kunna trampa av skon i geggiga marker. Detta beror nog i och för sig att min sko är ett halv nummer för stor. Fegade ur lite när jag beställde från England och inte hade kunnat prova.

Så. Ut och nätshoppa nu. Det är inov-8 som gäller i vår.

Snabbhetsintervaller

Kategori: Allmänt

När regnet lagt sig på kvällen så gav jag mig ut för lite snabbhetsträning. Värmde upp i en kvart och körde sedan 8 (mer eller mindre hela) 1-minutare med 1 minut vila. Hade med mig fräsis som PT och jobbade med snabb fotisättning och snabba ben fram. Avslutade med 5 tokrusningar på 10 m. Ett bra pass även om jag delvis hade lite tråkig inställning.

Avslutade sedan kvällen med lasagne och ett glas vin och första (Extralånga) delen av TV-serien "En förlorad  värld". Den är det nya projektet efter att ha sett klart twin peaks förra veckan.

Idag Coreboll, överkropp och spinning (i lugnt tempo).

Kallt så kallt!

Kategori: Allmänt

Det planerade fullfartspasset blev inte så. Först fick jag stå och vänta och bli kall i ösregnet (vintertights var sköna att ha) och sen fanns ingen dambana utan jag fick herrarnas 11 km i handen. 11 km i göteborgsgristerräng. Var sugen att springa så jag tänkte att jag springer på så länge det är kul. Det var tokkallt till start. 4 grader och ÖSregn. Tänkte att jag nog blir varm när jag börjar springa. Men det var lite för många mossar för det och jag blev aldrig varm och fick aldrig riktigt upp farten. Efter en timma insåg jag att jag måste hem eftersom jag frös så mycket om framförallt fötter. Mossarna, och det finns många, var grymma att passera. Det blev att avbryta. 85 minuter blev det. Även om det inte blev så hög fart kändes det betydligt bättre idag.

Nu funderar jag mest på kvällen? Bodybalans? Intervaller? Inget av det? Båda? Men först måste jag städa klubbstugan. Blä.

Inget fint väder

Kategori: Allmänt

Det blev ingen racer och inte heller "riktig" träning. Fastnade länge i TV-soffan och bestämde mig för en lugn dag för att spara krutet till morgonens provlöpning av JVM-testbanorna. Det var dessutom svårt att slita sig från soffan en sådan sportlördag. Längdskidor på riktigt (långt och ind. start) och svenska framgångar. Härligt.

Inte så fint väder men ganska varmt och jag tror mina vintertights har gjort sitt sista pass nu. Lite för varmt att springa i dem. Längtar efter pure nylon.

SSSS och Yoga

Kategori: Allmänt

Intervallerna gick sådär. Var en minut långsammare än jag hoppats och har fortfarande kvar fiskbenen. Mitt problem är ju att jag kan vara riktigt snabb men omj ag inte är i löpform så får jag de här fiskbenen. Ingen kraft i benen och jag kan inte trycka upp mig utan hamnar sittande i steget. men jag vet sen tidigare att jag behöver springa mycket för att bli bra på att springa så det kommer, det kommer! Än är det tid kvar till tävling.

På kvällen gjorde jag Yogadebut. Hunden var ingen favorit. Mina hälar var typ 10 cm från marken i denna position. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker? Hade nog trott att det skulle vara jobbigare men det var nog ändå ganska skönt att sträcka ut kroppen i en timma? Tyvär kunde man ju inte slappna av utan bara försökte göra som instruktören gjorde. Han gick runt och rättade folks positioner men aldrig min. Måste berott på att det var perfekt? Eller möjligtvis uppgivet? Kan tänka mig att prova igen, men ska testa bodybalace först.


Det blir inga skidor.  En av oss är en fräsis. Fick uppmuntrande SMS i morse om -2 grader och sol. Tack för det.
Blir det fint väder på lördag ska jag trösta mig med racern.

Överkropp

Kategori: Allmänt

Trängde in mig i ett hörn igår och gjorde mina överkroppsövningar. Stog framför en pelare med cirka 0,5 m till spegeln och 0,1 m till andra väggen. En jättebiffig kille (som aldrig hade fått plats i hörnet) trodde nog jag var rädd för alla biffar för han erbjöd mig en plats framför hans stora spegel men jag var ganska nöjd med min lilla hörna där jag kan var lite osynlig med mina, i deras ögon, söta vikter. Ser nog aldra roligast ut när jag kör bänkpress med stången och två 1,25 kg vikter. De syns knappt....

Hoppade över ben eftersom de fortfarande är ganska möra. Idag hoppas jag dessutom kunna genomföra första SSSS-passet på lunchen. Då vill jag inte ha fiskben.

Om det funkar rent praktiskt är jag lite sugen på en poweryoga ikväll. Har dock förberett en bröddeg så jag måste kanske hem och ta hand om den istället.-(

Det gäller att ha rätt inställning

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för tisdagsintervallerna och för första gången med SSSS-projektet i bakhuvudet. Kände mig seg på uppvärmningen och kände hur motivationen och humöret sjönk. Nu skulle det bli en sån där dag till. Var därför ganska låg när första 4:an drog igång och jag sprang på och ....jag tappade nästan ingen? Men, vad nu då? kan jag kanske springa fortare? Ja, lite! När intervallen var slut var jag fortfarande med i klungan. Lyckades sedan, lite sladdande, vara kvar i klungan hela passet. Skönt. Var inte ens sist och lyckades ta hem spurten på sista intervallen. Det gäller att tänka rätt.

Efterår pressade jag inte mindre än 15 armhävningar.

Idag blir det core och överkropp, annars vila.

Ny utmaning

Kategori: Allmänt

Idag gav jag mina spinnare en ny utmaning. Jag har länge kört 3st 8-minutersintervaller men nu tyckte jag att de var dags att prova något nytt. Utmaningen bestod i att klättra upp på 3 platåer för att på varje platå köra intervaller. Så efter uppvärmningen hade vi en 6 minuter lång klättring innan vi körde 3 st 90-30, sen klättrade vi i 5 minuter igen innan vi hade 4 st 60-20. Sista korta klättringen på 3:30 tog oss fram till den avslutande spurten på 5 st 45-15. Det var ett roligt pass att köra men lite svårare att instruera. Det blir ju lite längre transportsträckor och där behöver alla köra olika. En del vältränade skall ju ligga på ganska hårt i klättringarna för att bara toppa pulsen under intervallerna medan vissa deltagare behöver nästan hela backen som återhämtning för att orka pressa under intervallerna.

De flesta verkade tycka att det var roligt med nya korta intervaller, men samtidigt får man oftast bara respons från de som tycker att det är kul. Jag hade med en äldre gentleman (gubbe) som hela tiden såg sur ut och demonstrativt inte körde intervallerna. Han tyckte nog inte att det var roligt.

Nå, nästa vecka kör jag nog samma pass igen för att sedan växla in med 8-minutarna då och då.

Nu börjar uppladdning inför 4-minutare ikväll.

Typiskt

Kategori: Allmänt

Jag är grymt nöjd med att ha lärt mig mixa med låtarna och nu är äntligen mitt nya spinningintervallprogram klart. Lyssnade just på skivan och insåg att jag varit lite för het på gröten och lyckats lyfta in låtarna i Itunes innan överföringen var helt klar så en del låtar är lite korta.....

Får fixa det ikväll så det blir nytt pass imorgon.

Träningsmässigt en lugn helg.

Kategori: Allmänt

Fredag blev vila. Kände mig trött på eftermiddagen och tillbringade istället tiden när jag skulle ha tränat på ett fik. Mycket bra val! På kvällen blev det middag hos en vän som det var längesen jag träffade. Mycket trevligt.

Lördag- och träning igen efter 3 vilodagar. Som väntat stela, ovana ben. Tuff bana i Rannebergen och då det mest gick upp och ner eller genom svinkalla mossar var det svårt att känna status i kroppen, den var ständigt nerkyld.

Eftermiddagen var en medeldistans på Öjersjökartan. Om benen började vakna till liv så var huvudet inte alls med och även om jag aldrig gjorde någon stor bom så tror jag inte heller att jag spikade något. Kände mig fortfarande lite trött i kroppen.

Kvällen tillbringades på pub med öldrickning. Till allas stora glädje avslutade jag kvällen med en Sexy lady. Men den utlovade bortskrapningen av bikinin uteblev. Till allas stora besvikelse. Det var många som fingrade på flaskan och försökte skrapa bort bikinin.

Söndagen var NÅGOT seg. Efter många timmar framför TV.n tog vi oss till slut ut för att sätta de sista kontrollerna inför JVM. Jag hade redan innan bestämt mig för att göra det till ett ÅP-pass så det blev mest en promenad/lugn jogg i det fina vädret.


Efter några lugna dagar hoppas jag nu att kroppen skall svara bättre på träning. Det känns i alla fall bättre i kroppen.


MÅN- Core och överkropp + spinning

TIS . SPinning och intervaller

ONS Core och överkropp

TORS- Intervaller eller OL-teknik

FRE-  Lättare distans skidor 1 h

LÖR - 2 pass skidor

SÖN - Skidor