Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Jag gillar mina ben!

Kategori: Allmänt

Efter tuff tävling i måndags och två pass i tisdags varav ett löpning i hyfsad fart trodde jag inte mina ben skulle vilja vara med mig alls men döm av min förvåning när de fortfarande känns ganska fräscha. Bättre än de känts på hela vintern. Banan bestod av 3 slingor sprint-OL. Inledde starkt uppför backen från start. Spikade ettan och rundade huset till tvåan. Kontrollen var busken. Rundade buskaget två varv innan jag insåg att det inte var med på kartan utan att snitslen satt på en mindre buske lite längre upp. Eftersom jag startade först och spårade hoppas jag någon blev lurad. Blev nästan ifattsprungen där men tog ett bättre vägval och kom loss igen. Sprang fort första slingan och inledningen av andra. Första kontrollen på andra slingan var en brant i en lång sluttning. Hade bra koll, men såg inte snitslen och irrade omkring i snön ett bra tag och fick med mig två senare startande i letandet. Vi gav upp. Kartan var inte av bästa kvalite. Försökte läsa in mig på en brant (där jag tyckte kontrollen skulle vara)  men den fanns inte med på kartan. Tryckte på ytterligare någon kontroll men sen fick jag ont i höften igen (illa!) och blev lite trött efter mycket träning i veckan. Slog av på tempot något.

Sista slingan. Kom in och lyfte kartan som var ett utdrag från google earth eller liknande. Såg ryggen på de andra och drog iväg. Något förvirrad med riktningar men utan norrpil så fick jag ihop det. Lurades med mot tvån men sen stämmde ingenting. Fattade noll. Alla sprang ju helt fel. Försökte fatta kartan? Stod still i säkert 2 minuter. Något var fel? Jag är rätt korkad och det tog lång tid innan ljuset gick upp. Den var spegelvänd!

Idag och imorgon skön vila. Ska bli kul med Danmark och benen känns ju onekligen som de är på rätt väg. Gäller bara att mitt huvud springer med benen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: