Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Fysisk kollaps

Kategori: Träning

Jag sprang i lördags. Roligt med medeldistans. Fick kämpa som ett djur med en helt slut kropp och när jag kom hem insåg jag hur slut jag var. Ett OK lopp, lite småknackigt och tyvär föll jag återigen in i mitt zigzackande på sträckorna. Får jobba med det. En klar målsättning till nästa pass.

Söndagen lovade några enstaka plusgrader och ihållande regn. Eftersom han där hemma hade LÅNG bana och därmed skulle det bli långt häng på lerigt, kallt TC. Jag vek ner mig och stannade hemma för lite mys. Tänkte gå ner på gymmet när Jonas kom men jag var som i dvala hela dagen och sov mest i soffan på förmiddagen. TIll slut var klockan för mycket för att kunna träna. Vilket nog var lika bra. Får se hur det blir idag. SKall strax iväg på en promenad och känna på kroppens status, beroende på den så får jag se hur det blir med träning idag. Kanske en vilodag till?

TVÅ tävlingar

Kategori: Träning

Japp, nu är de dags igen, även om jag är förflyttad till Öppen 7 igen men nu skall de nötas teknik. Målsättningen är återigen att alltid ha en plan men i helgen skall jag även jobba med sista säkra och hög blick. Och jag ser fram mot dte. Det är så himla mycket enklare att nöta beteende nu när tävlingsdjävulen inte sitter på axeln och skriker i örat. Nu har jag fullt sjå med att orka runt och då har jag lättare att hitta balansen med tekniken. Förhoppningsvis hinner jag nöta in ett bra beteende innan formen blir bra!

Nu - träning. Innan jag blir störd.