Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Oväntad plusträning

Kategori: Träning

Han där hemma skulle jobba över.Jag var trött och less och laddade för en kort kvällstur. Det var väl det som skulle hinnas med. Lagade middag och precis när jag svalt sista tuggan kommer han hem. Förvirring i lägret. Vem skall träna, vad ska tränas, när ska det tränas?
 
Byter om och 30 minuter senare försöker jag skumpa ner maten upp för första backen. Betsämmer mig för att runda långvattnet idag och det är en fin tur men det är teknisk löpning hela vägen. Försöker att hitta lite löparglädje och flyt när underlaget tillåter. Det går väl sådär men avslutar med 2,5 km asfalt då jag faktiskt längtar efter det monotoma och att kunna låta steget flyta. 50 minuter i sol och värme, med en rapp avslutning. Skönt.
 
Dräller sedan runt i träningskläder hela kvällen och efter att ha nattat A samlas resten av familjen på mattan och river av 15 minuter core. Och det är precis så illa som befarat. All styrka är borta. Jag har varit grymt stark i bålen. jag har tränat core kontinuerligt under flera år. Den här våren har det helt falerat och nu har jag ett jobb att göra för att ta mig tillbaka till åtminstonde en acceptabel nivå. Det får bli sommarjobb.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: