Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Träningsmässigt en lugn helg.

Kategori: Allmänt

Fredag blev vila. Kände mig trött på eftermiddagen och tillbringade istället tiden när jag skulle ha tränat på ett fik. Mycket bra val! På kvällen blev det middag hos en vän som det var längesen jag träffade. Mycket trevligt.

Lördag- och träning igen efter 3 vilodagar. Som väntat stela, ovana ben. Tuff bana i Rannebergen och då det mest gick upp och ner eller genom svinkalla mossar var det svårt att känna status i kroppen, den var ständigt nerkyld.

Eftermiddagen var en medeldistans på Öjersjökartan. Om benen började vakna till liv så var huvudet inte alls med och även om jag aldrig gjorde någon stor bom så tror jag inte heller att jag spikade något. Kände mig fortfarande lite trött i kroppen.

Kvällen tillbringades på pub med öldrickning. Till allas stora glädje avslutade jag kvällen med en Sexy lady. Men den utlovade bortskrapningen av bikinin uteblev. Till allas stora besvikelse. Det var många som fingrade på flaskan och försökte skrapa bort bikinin.

Söndagen var NÅGOT seg. Efter många timmar framför TV.n tog vi oss till slut ut för att sätta de sista kontrollerna inför JVM. Jag hade redan innan bestämt mig för att göra det till ett ÅP-pass så det blev mest en promenad/lugn jogg i det fina vädret.


Efter några lugna dagar hoppas jag nu att kroppen skall svara bättre på träning. Det känns i alla fall bättre i kroppen.


MÅN- Core och överkropp + spinning

TIS . SPinning och intervaller

ONS Core och överkropp

TORS- Intervaller eller OL-teknik

FRE-  Lättare distans skidor 1 h

LÖR - 2 pass skidor

SÖN - Skidor

Kommentarer


Kommentera inlägget här: