Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Barfotalöpning

Kategori: Allmänt

På lunchen var jag iväg med arbetskamrater och sprang en kort sväng. Jag hann med 10 minuter löpskolning på fotbollsplanen i Skatås. Eftersom jag bara hade packat OL-skor så körde jag barfota. Det var ett tag sen jag körde senast men det känns ganska bra. Avstod från intervaller med tanke på kvällens övningar....

På kvällen körde vi kurvbilds-OL i Ängården. Det gick faktiskt över förväntan. Lyckades springa hela banan utan större misstag och tyckte att jag bitvis hade riktigt bra OL-flyt. Däremot är det näst intill omöjligt att ta sig fram springandes vid vissa passager. Det är brant, bökigt och halt på berghällarna!

I efermiddag bär det av till Oslo och O-festivalen. Skall försöka göra riktigt bra lopp. Har haft en bra känsla den senaste tiden och tycker nog att det är dags att sätta ett helt lopp!

Blir spännade att se vad Sverige kan hitta på mot Tyskland. En bra dag kan vi ta dem.


Idag har vi bokat boende i Schweiz. Det är inte utan att man längtar lite. Det är 18 dagar tills vi flyger. Första dagarna skall vi tillbringa i Grimentz. Det verkar otroligt vackert och mysigt. grimentz är en liten bergsby som ligger på 1572 m över havet.



Visst ser det coolt ut! Efter 5 dagar i Grimetz åker vi över till Zermatt och springer 6-dagars. Drömsemester!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: