Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Njet

Kategori: Träning

Hade höga förväntningar efter 2 vilodagar. 5*1500 meter med 2 min vila. Målfart 4:48. (Flack löpning). Sprang hem från jobbet med cykellysen, telefon, nycklar och mobil. Inte så mycket vikt men lite störigt med guppandet i fickorna. Värmde upp och kände av lite träningsvärk i ljumskarna. Lite seg i kroppen som nog beror på sömnbrist. har inte blivit mycket sovande sista dagarna. 
 
Första började snällt nedför och avslutade grymt uppför. Kändes väldigt kontrollerat och lite som en uppvärning. 5:09/km. Lite väl långsamt. 
 
Andra var lite plattare, ut på grusåttan och tugga. Sprang för fort i början och stod nästan still i sista uppförsbacken. 5:07. Det var inte bra. Den borde ha varit under 5. 
 
Tredje blev en lång uppförsbacke och nog faktiskt den intervall som jag sprang bäst på även om 5:21 inte är så mycket att skryta med. 
 
Fjärde var platt och trots att jag började bli trött trodde jag nog att den hade gått fortare. 5:01. 
 
Sista innebar brant nedför i början. Svårt att springa fort då. Orkade inte hålla farten på slutet och landande på 4:57. 
 
Ett tufft pass 7500 meter tröskel. Eller 38 minuter. Jag genomförde det OK och jag vet faktiskt inte riktigt varför tiderna blev så pass långsamma. Backarna suger ju lite tid men nog borde jag varit lite snabbare. Nåja. De flesta passen sista tiden har ju givit tider under målfart så jag hoppas att det vänder snabbt med lite sömn.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: