Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Backe

Kategori: Träning

  • Backe är oftast lösningen när kroppen säger ifrån och inte vill åka på tisdagsträningen. Inte för att jag inte ska träna utan för att tiden runt om känns så mycket viktigare. Senaste dagarna har bestått av aldeles för tidig uppgång och därmed för lite sömn. Beslutet blev därför träning hemma och isäng 21:00 (lyckades med 21:20). 
  • Så träningen. Känner mig väldigt trött och slö. Lite seg efter mina tre löppass på mindre än ett dygn. Börjar kontrollerat med 3:20 och känner att det är OK. (Rekord 3:08). Min vana trogen försöker jag fokusera på olika delar i backen på olika intervalller. För att liksom lura mig själv att orka med 6 gånger. Andra känns stabil. 3:17. Nästa känns snabbare 3:17. På fjärde tappar jag fokus och springer och tänker på allt möjligt. 3:21. Tuffar på för dagsbästa. Sliter och trycker och får lite syra. 3:17. Sista blir en lång kamp och är extremt nöjd med 3:21. Ett bra disponerat pass. Och under 3 kommer jag att klara snart. Ge mig en lite mer  utvilad kropp så fixar jag det. 
  • Idag står en ny utmaning för dörren som jag tror är väldigt bra för mig men samtidigt känns det tufft och lite läskigt. Planen är 12 km snabbdistans. 4 km i 5:30, 4 km i 5:15 och 4 km i 5:00 tempo. Kommer att få slita, kommer att få ont. Hej grustolvan! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: