Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Löpning med vagn

Kategori: Träning

Efter vilan i onsdags (ja, det blev som jag trodde...) var jag sugen på träning igen i torsdags. Packade in A i vagnen efter lunchen och började det mödosamma projektet att ta mig ut ur Kallebäck med vagn. Jobbigt och backen som brukar ta 10 minuter tog lite mer den här gången. 
 
A somnade efter 5 minuter och missade min spänstiga löpskolning. Fick beröm av en tant i sjuttioårsåldern som tyckte att jag såg spänstig ut. En väldigt oväntad men väldigt värmande kommentar. 
 
Kände mig lite osäker på hur länge friden i vagnen skulle vara så jag vill einte hamna för långt hemifrån så tog lite innekurva och var aldrig längre än 20 minuter från hemmet. Planen var 60 minuters löpning men när jag närmade  mig hemmet och A började röra på sig kände jag mig nöjd med 55 minuter. Ett segt pass, det känns alltid lite segt att springa med vagnen och dessutom satt nog intervallerna från tisdagen kvar i benen. 
 
Idag väntar en grym utmaning. 20 minuter tempo och 10 st 1-minutare. Han där hemma skall springa brevid mig på tempodelen. Vi får väl se hur kul det blir. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: