Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Jobbig tisdag och lång onsdag

Kategori: Träning

Vinter och snö. Jag vill verkligen ha vinter. Varje del av mig vill ha vinter, snö och kallt. Varje dag, hela vintern. Fast just där när enkilometare står på programmet så önskar jag barmark.
 
Det känns inte så illa när intervallerna startar och jag gör mitt bästa för att fokusera på bra löpsteg och hög höft, trots att fötterna slirar. Det känns inte så illa och jag försöker tävka positivt. Målsättningen var egentligen att springa på runt 4:45 men svårt att bedömma hur mycket snön egentligen ställer till det. Börjar intervallerna på cykelbana men på slutet svänger jag upp mot Skatås och avslutar med sista intervallen på grusåttan. Det var där jag borde ha springit för den var skottad och betydligt bättre att springa på. Vilket också skulle visa sig när jag stannade klockan och fick domen. 5:09, 5;10. 5:16 (uppför) , 5:11 och 4:48.  Helt klart att snön påverkar farten. 
 
Igår sprang jag upp till klubbträningen och löpskolningen. Körde löpskolning i minus 7 grader och snö. (Gilla läget!) Vände hem i mörkret och belönade mig med en lussekatt. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: