Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

En helg utan motivation

Kategori: Träning

Helt utan motivation. På lördagen gjorde vi ärenden och var hemma vid tresnåret. På grund av höften bestämde jag mig för att ta löpband så att jag kunde byta till ellips om det behövdes. Kom ner, startade bandet och ville bara gå hem. Framför mig stod 20 minuter tempo följt av 10 st 1-minutre med 1 minut vila. Tänkte att jag börjar på 5:00 och så får jag sänka sen. Vilket aldrig hände. Det var så urbota tråkigt att jag fick ta all motivation till att låta benen rulla. 
 
Hade ingen bra koll på hur fort jag skulle springa 1-minutarna. Sprang första på 4:45. För långsamt. Ökade ganska snabbt hastigheten och på fjärde var jag nere 4:18 och det började vara jobbigt på riktigt. Då tändes lågan lite grannoch jag dammade in de sista fortare och fortare. Sista gick i 3:58. Jag måste våga damma på lite mer när jag är på bandet. Man kan springa ganska mycket fortare på band. 
 
Söndagen blev ett tidigt långpass (08:30) i sakta mak. Det kändes egentligen aldrig bra och jag var väldigt trött hela vägen. Skönt ändå att hålla i träningen hela veckan. Det blev en ganska bra vecka förutom på styrkefronten. Har lite att jobba med där. Denna vecka missade jag två av tre pass. Inte bra, inte bra för ryggen och inte bra för skidsäsongen. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: