Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Vad är det för fel?

Kategori: Träning

Något med mig är fel.

Igår sprang jag fel igen. Runt en sjö. Jag vet inte vad som händer och vart tanken far men helt plötsligt inser jag att jag inte är där jag borde vara. Suck. Och eftersom jag känner mig själv är det inte aktuellt med några geningsaktioner utan jag vänder snällt tillbaka till sista kända korsningen.....Kommer på rätt spår igen och inser att han där hemma nog uppgivet konstaterat att jag återigen kollrat bort mig. Han sprang motastt håll för att möta mig. Som tur var tog han ett varv till runt sjön oh när vi träffades på blev det ett spontanbad i sjön innan vi fortsatte löpturen hem. Utan att springa fel.

Det är tur att jag är lite bättre med karta i handen.

Fysiskt var det ingen angenäm upplevelse. Det var veckans kvavaste dag och cykelbenen sitter kvar. Dagens  fartpass får nog ryka till förmån för återhämtning. Jag tror jag behöver 2 vilodagar och om det känns bra blir det en snabb löptur på lördag. (Eller idag men troligen inte). Benstyrka är inte aktuellt. Corestyrka är väldigt aktuellt men latmasken verkar ha tagit över min kropp.

Kommentarer

  • Stefan säger:

    Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar inom ämnet hälsa. Däribland ämnen såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din blogg passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.



    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    2010-08-04 | 00:30:56
    Bloggadress: http://biggest-loser.se/

Kommentera inlägget här: