Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Frustration

Kategori: Träning

Jag blir alltid på lite dåligt humör när träningen inte fungerar som tänkt. När jag inte riktigt orkar med det som planerats. Jag har dock blivit mycket bättre på att lyssna på kroppen och det är väl därför jag har ställt in 2 pass de sista 2 veckorna. Förhoppningsvis innebär det i slutändan något positivt. Förhoppningsvis innebär det att de pass jag genomför blir vassare. För att komma tillbaka och bli outtröttliga Sofia väntar nu en vilovecka. Veckan som gick blev något mittimellan men nu ska det bli lugnare och uppladdning av batterier för 2 viktiga pass i helgen OCH framförallt träningslägret nästa vecka.

Helgen var helt OK. Det känns att jag börjar landa igen. I lördags åkte jag skidorienteringstävling och det verkar vara min grej. Följde upp förra helgens andraplats med en seger. Segerns sötma är inte fel att smaka under grundträningen. Tävlingsåret har onekligen startat på bästa sätt.

På söndagen blev det ett långpass. Tja, kanske inte mitt bästa pass av många olika anledningar men det blev en stapel i träningsdagboken.

Träningsveckan inleds ikväll på sedvanligt sätt med spinning och coreboll.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: