Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

4 minutrar.

Kategori: Träning

Loggade helgens träning igår och var ruskigt nära att kasta mig ner på golvet och göra några situps- elller armhävningar. 596 minuter. 4 minuter från tvåsiffrigt. Inte för att det egentligen gör någon skillnad men ändå.

Helgen har varit kanon. Fredagen blev distansåkning skate. Kul att åka med pannlampa och framförallt roligt att köra kapp med en ekorre i en utförslöpa. Han hoppade ut framför mig i pannlampan sken. Insåg att jag började ta in på korren och började fundera på om jag skulle åka om på höger eller vänster sida. Men då gav han upp och vek in i skogen. Lite senare morsade jag på 3 rådjur.

Lördag morgon. Bergsbestigning. 2 ggr upp till toppen (1,5 km 150 meters stigning). Finfin löpning till bommen men sen bev det en del snö och det tog 13 minuter denna gången och ja- jag hade en negativ split med 6 sekunders marginal. Avslutade med stumma ben upp för backen från dalen och hem.

Lunch-sova-bilfärd.

På eftermiddagen klassiskt i Ulricehamn. Fint! Tog lång tid innan jag vaknade till liv men på slutet kändes det bra och jag fick fint flyt i åkningen även om det inte gick så fort. Mycket tack vare varm saft. Saft är grym. När jag kör 2 pass kan jag bli lite energilåg på eftermiddagen men bara vetskapen om att jag har med mig saft gör mig piggare. Sen är det ju inte fel att dricka den heller.

Söndagen blev sedan ett riktigt lyxpass. Långpass från klubbstugan. Vi började med väglöpning bort till Bertilssons för att fortsätta in i snön på en finfin runda med snöpulsning. Kände mig lite sliten men stark hela vägen. Det var egentligen bara sista 5 som var jobbiga men det var nog mer mentalt och det var längesen jag sprang ett tvåtimmarspass. Behöver jag säga att jag hade det skönt i soffan sen?


Kommentarer


Kommentera inlägget här: