Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Läxläsning

Kategori: Träning

 Kvällslektyr eller sömnpiller?

På kvällarna plöjer jag några sidor i min läxbok. Running Formula av  Jack Daniels. Intressant. Tyvär kommer tröttheten fort och det blir inte många sidor per kväll men 6 h tågresa i helgen skall nog ta mig framåt i boken. Och framåt i min kunskap om träning.

Igår blev det traditionsenlig spinning och coreboll. Med pulsklocka. Pressade upp pulsen i 93% av maxpuls. Skönt. Ikväll blir det löpintervaller. Får se hur länge jag ska springa men en 40-50 minuter borde fungera. Är lite sugen på några löpskolningsövningar också men har insett att jag måste välja mellan löpskolning, benstyrka och löpning som läget är nu och då prioriterar jag löpning i första hand.  

Känns i alla fall skönt att vara på rätt spår nu när det börjar dra ihop sig. Idag känner jag ingenting i höften/ryggen. Jag är bara lite tröttare i högra delen av rumpan.

För övrigt går jag och väntar på mina nya DS Trainer som jag beställt från England (billigt nu!). Är sugen på ett par racerskor också men vågar inte springa i sådana än på ett tag så jag avvaktar lite....Dessutom vet jag inte vilka jag vill ha! DS Trainer blev jag kär i direkt, skönare sko har jag aldrig haft. Undra om DS racer är lika skön? Annars är Sacony type A2 en bildskön favorit.
 Pålitliga, sköna DS Trainer.



Kommentarer

  • hehe säger:

    du tror inte att boken fungerar lika bra som sömnmedel på ett tåg som hemma?

    2009-10-27 | 14:25:52
  • Sofia säger:

    hehe>> Nja. Det är svårare att sova upprätt. Och frågan är om det boken eller kudden och täcket som är sömnpiller....

    2009-10-27 | 14:42:24

Kommentera inlägget här: