Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Berg- och dalbana

Kategori: Träning

Fredag natt-OL
Jag ville verkligen inte träna. Han där hemma hade kännt sig risig i bilen upp och stod över för att förhoppnningsvis inte bli sjuk och skickade iväg mig ut i mörkret med påminnelse om att göra något bra. Så jag laddade mentalt om för att genomföra på ett bra sätt. Fysiskt ville jag fortfarande inte springa men mentalt skötte jag det helt klart godkänt. Bommade nästan ingenting jämfört med de andra.

Lördag morgon
Han där hemma hade ont i halsen och skulle förmodligen köra hem. Jag var bara jättetrött och fortfarande omotiverad för träning i fin terräng. Men återigen samlade jag mig och genomförde ett bra lopp. Starkt.

Sen körde vi hem. Och när väskan landade innanför dörren kände jag bara glädje. Jag behövde en helg hemma. Lördagskvällen och söndagen hemma har gjort underverk. Dagens löpning var glädje och betydligt piggare kropp. 11 h sömn och en dag med lugn och ro vad var som behövdes.

Det är sällan jag saknar träningsinspiration. Denna vecka har jag gjort det. Jag har bara känt trötthet i kroppen. Varje pass har varit rolig när jag väl har kommit ut men det har varit jobbigt att ta sig dit. Jag är väldigt nöjd med mig själv att jag lyssnade på kroppen och inte stannade kvar på lägret utan åkte med hem, nöjd med 2 riktigt bra tekniska pass.

Nu ser jag med glädje fram mot en tuff vecka med många utmaningar! Testlopp på grus6:an på tisdag? På onsdag åker vi till Luleå. Kul med ny träningsmiljö några dagar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: