Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Inspiration!

Kategori: Träning

Det har varit en otroligt inspirerande helg! Av 4 tävlingar har 3 gått utmärkt. Kroppen har svarat bra på ansträngning. Jag har känt mig rapp i steget även om det fortfarande saknar lite till toppfarten.

Det har varit 6 pass där jag har lärt mig otroligt mycket. Och jag har haft två privatlektioner med PT. En i orienteringsteknik.Många bra tankeställare och tips som jag tog med mig, tillämpade och kände att det här är bra. Inga stora förändringar men små korrigeringar som kan betyda mycket i slutändan. Och framförallt en inspirationskälla till utveckling. Jag har några saker att aktivt jobba med och jag fick en påminnelse om att aktivt arbeta med sista säkra. Något jag tillämpade på lördagen och söndagen och den lilla, lilla tankeförändningen gjorde mig tryggare i min attack in mot skärmen. Självförtroendet har blivit bättre. Jag kan ju det här!

Andra lektionen var löpskolning. Roligt, roligt, nu har jag massor med nya övningar och återigen några små tips att jobba vidare med. Det är skönt att ha några hållpunkter att fokusera på under löppassen. Det här kan bli hur bra som helst. Hela helgen har varit en energiinjektion! Jag känner att jag är på rätt väg. Det har varit lite slingring väg under våren men nu lossnar det. Nu är inspirationen tokhög igen. Varje träningspass känns roligt och viktigt igen.

Helgens positiva energi och kraft skall jag ta med mig in i veckan som har 3 viktiga pass. På onsdag springer jag blodomloppet, på torsdag och på lördag är det Jukolatest. Det här kan bli hur bra som helst!

Kommentarer

  • Britta säger:

    Roligt! Du förtjänar framgång nu Sofia!

    Jag var i Hardanger i helgen (= nästan Bergen), cyklade tre långpass och en intervall på fyra dagar, och på racercykel är långpass LÅNGA. (Intervallpasset tog två timmar). Börjar förstå att 30 mil runt Vättern nog är görbart om vi får bra häng, men ambitionerna är justerade till 10 timmar ÅKTID, och så få och korta stopp som möjligt.

    2009-05-25 | 09:48:46
  • Sofia säger:

    Låter som du tränar på bra! Vätterundan kommer att gå kanon! Hoppas verkligen att vi kan ro i hamn Rhodennatt i år, vi kommer att krossa i D21!

    2009-05-25 | 10:29:01
  • Britta säger:

    Rodhen ja, det hade jag rent glømt! Nær ær det, så jag kan plotta in i kalendern?

    Hur är planerna till O-festivalen, vilken klass springer du? (tänkte ge dig chans på revanch på mellandistansen!) Frågan är hur pigg jag är så snart efter Vättern...

    2009-05-26 | 08:56:47
  • P säger:

    Boka in månadsskiftet oktober-november för en tripp till Österbybruk!

    2009-05-26 | 19:02:42

Kommentera inlägget här: