Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Att inte veta

Kategori: Träning

Jag var sliten i helgen. Inget snack om saken. Det var lite jobbigt att inte veta vad som komma skall. Jag planerar ingenting själv. Skulle vi bara bygga på eller skulle jag få vila?

Jag pendlade mellan en önskan att träna, träna , träna nu när jag har flyt, när jag är inne i det. Och en önskan att landa hårt i soffan. Hade Sofia bestämt hade det bivit mellantinget. Jag är bra på att känna att jag är trött, men inte så bra på att vila. Därför känns det skönt att någon som vet något bestämmer. Jag ska vila. Både idag och på torsdag.

Idag ska jag njuta av vilodagen. Soffläge, en filt och en kopp te. Jag har inte ens ångerst över att missa en tisdagsträning. Jag har gjort mitt. De två senaste veckorna har överträfat förväntningarna. Jag slår inte rekord i antal tränade timmar men jag slår definitivt rekord i antal smart tränade timmar!

Vila idag, två pass onsdag, vila torsdag (resdag) två skidpass fredag och lördag och ett pass söndag. Där har vi träningen denna veckan. Fokus på mängd. Inte fart. Skönt.

Kommentarer

  • Britta säger:

    Låter som en skön vecka. Är det jobbresa eller privat till helgen?

    2009-01-27 | 10:48:16
  • Sofia säger:

    Man kan väl kalla det en privat jobbresa. Inget jobb alls men vi åker med jobbet.

    2009-01-27 | 11:02:23

Kommentera inlägget här: