Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Fortsatt fokus på mängd.

Kategori: Träning

Och det är faktiskt precis vad jag var sugen på. Samla timmar, som på den gamla goda tiden när jag bestämde själv.....
Vi fortsätter en vecka till med långa lugna pass och veckan innehåller bara ett intervallpass och det blir ikväll med klubben. Kul att träffa alla igen efter en sommar!

Gårdagen blev ett trevligt pass. Cykel som uppvärmning till gymmet. Direkt på med benstyrka. 10 minuter blandade övningar utan vila. Hög puls och låga vikter. Ett roligt program men det är nog dags för mig att utvecka det lite och lassa på lite mer vikter. Men nu har jag strålande teknik och orkar utföra allt på ett bra sätt. Och det känns viktigt med tanke på mina ryggproblem. Sen drog jag iväg på en återhämtninsjogg, 40 minuter med några korta rusher. Ingen aning om hur många och långa men  typ 10 st. Hann med ett stopp i ett halonsnår, sån lyx måste man unna sig när passet bjuder in till det!

Avslutade med att köra ett corebollpass.  Det var 5 deltagare där och jag blev brutalt påmind om att det är svårt att leda pass för folk som inte ser det som en självklarhet att alltid kämpa och göra sitt bästa.Och som kanske inte orkar göra som jag har tänkt.  Speciellt när man bara är 5 personer. Jag hade svårt att hitta kontakten med dem och svårt att få dem att överträffa sig själva. Allt blir så uppenbart med få deltagare.

Ikväll väntar terrängintervaller ovanför kanotklubben i det trevliga formatet där man springer 3 st i ett lag. Varje intervall är 2 varv på en slinga. Två springer en vilar. När du sprunit två varv hoppar du av och in kommer en utvilad löpare som går in och drar. Roligt och inspirerande! Det ser jag fram mot.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: