Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Jag ska skämmas

Kategori: Träning

Om jag hade skrivit det här inlägget igår hade ingen velat läsa det Jag var arg, irriterad, ledsen och framförallt besviken. Jag har längtat efter DM-tävlingarna, kännt att jag kan så mycket. Blivit inspirerad av en förstasträcka och så blir allt helt fel. Det är inte roligt att gå så dåligt men att göra det på en stafett är hemskt. Jag har fortfarande en klump i magen när jag tänker på det men den blir mindre. Alla misslyckas ibland. Det känns bara så rent ut sagt förjävigt att göra det i ett lag. Jag tänker inte analysera mer nu. Det rullade en sådär 1000 gånger genom huvudet igår och om det ska kunna gå bra nästa helg måste jag lägga det bakom mig. Min egen sammanfattning är att jag mentalt hade en skithelg där jag inte ville springa på söndagen. Jag hade inte rolig.

Så- denna veckan innehåller 3 viktiga pass

Tisdag           OL-intervaller

Torsdag        Snabbdistans/tempo
Fredag          Middag hemma med god mat och en flaska vin

Jag har 6 dagar på mig att hitta självförtroendet igen. Det ska nog gå även om det har fått sig en rejäl knäck. Hösten har inte alls infritat mina föväntningar men några bra lopp har jag ju gjort.

Etapp 3 på O-ringen
Långdistansen i Hjo
Tävlingen i Reftele som jag vann.

Och rimligtvis borde det ju finnas en del bra lopp kvar i kroppen.

Idag coreboll och styrka.

Kommentarer

  • Britta säger:

    Vad var det Gunilla Svärd sa efter mellandistansen på VM? "det är bara att bryta ihop och komma igen" eller något sånt. Så tog de guld på stafetten, gjorde de inte det?



    Och så har vi ju fortfarande Rodhennatt att rädda säsongen på, om allt annat går åt h-e. Stå på Sofia!

    2008-09-08 | 09:22:41

Kommentera inlägget här: