Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Det var ingen bra dag igår

Kategori: Träning

Kroppen var sjukt tung och andningen trög (nu har jag slutat med dunderkuren och är ner på vanlig dos, hoppas det rättar sig till helt snart.) Tyvär sprang jag med garmin så bekräftelsen på min dåliga fart blev direkt. Gillar inte att springa med garmin när jag är ur form. Kan liksom inte låta bli att snegla på farten, distansen och tiden. Stör mig på 6 minuter kilometern, vill springa fortare och trycker på men kommer på att det är distans jag springer och saknar ner. Kommer fram till att det finns några branta backar på rundan där man ligger på 8 min/km. Funderar på det en stund och hur fort man  måste springa nerför för att kompensera och så håller jag på sådär. istället för att bara springa på känslan. Tur att jag brukar lämna Garmin hemma.

Det var sjukt jobbigt att träna coreboll efter 75 minuters löpning. (Det blev aningen längre löprunda eftersom jag lyckades springa "vilse" runt en sjö.....). Men skönt att ha kommit igång med bålträningen igen.

Idag väntar skogsintervaller och lite överkroppstyrka som jag inte hann med igår då jag var ute och vimsade lite för länge runt delsjön.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: