Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Det slank in ett spinningpass också.

Kategori: Träning

Efter morgonens spinning skulle jag ju bara ner på gymmet och köra core och överkropp. Många oväntade händelser i följd gjorde att jag hann med ett cykel30 också. Bussen kom precis när jag kom ut, bussen gick sjukt fort och jag kom därför till gymmet 55 minuter innan core började. Dvs. jag hade tid till spontant infall. Av en slump såg jag sedan vem som hade cykel 30. Jag har länge misstänkt att hon kan ha bra cykepass. Bland annat för att hon är tilsammans med en av Sveriges bästa löpare. Det borde borga för träningskunskap. Och lite högre kadens på passet.

Passet var bra. Bra musik (en låt samma som jag brukar köra) . Bra kadens! (Dvs, INTE benstyrka utan kondition) trevlig instruktör med en lagom nivå på tjo och tjim. Jag har svårt att uttala mig om passets upplägg eftersom vi cyklade i 24 minuter. Cykel 30 måste vara världens mest meningslösa pass om man vill träna. Jag kan köpa att det ev. kan vara bra för folk som vill motionera. Men till och med då i kortaste laget.

Styrketräningen blev sjukt intensiv eftersom jag bara hade 20 minuter på mig, men jag hann med typ allt jag ville.

På coren var jag fokuserad och gjorde ett bra dagsverk.

Idag ska jag vila benen och komma iform. Är lite orolig för formen då uppladdningen inte alls blivit den bästa men det är svårt att göra någonting åt nu.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: