Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Det gör ont att bli bra. Riktigt ont.

Kategori: Träning

Men fy vad skönt det är! Backintervallerna var grymma. Det riktigt sprängde i kroppen av smärta. Mjölksyran pumpade i benen och oj vad jobbigt det kan vara att springa så få intervaller.

Jag satsade stenhårt på första, som planerat. Väggade en bit upp och fick raggla över mållinjen. Skön backe på cirka 500 meter var det och tiderna blev 2:20, 2:34, 2:37, 2:37, 2:32. Helt OK känsla i kroppen. Något tung i andningen men det är helt klart på bättringsvägen! Sen körde vi korta intervaller 30, 33, 32, 31sekuinder. 30 sekunder  kan vara rysligt länge. Totalt 1:15, det tar tid att springa intervaller!

Imorse var benen sega och det tog ett tag på spinningcykeln att väcka kroppen men när jag väl kom igång blev det rysligt tufft. Körde korta intervaller idag och det är ett pass som jag gillar mer och mer. Dessutom brukar deltagarna gilla det! Skön stämning med många som körde hårt och ganska fullsatt. Kul.

Nu sitter jag och laddar för ett tufft stavgångspass och då menar jag ingen pensionärsgång med stavarna slängades vid sidan utan löpning till lämplig backe och sedan riktig skidstavgång upp. Vasaloppet - här kommer jag!

Många tuffa pass på kort tid här nu men snart blir det vila!

Kommentarer

  • Lina säger:

    Tack Sofia! Du med! Och jag håller med om att det gör ont att träna, men med många sånna här pass i vinter så kommer våren bli rolig! Och mitt i all smärta är det ju faktiskt riktigt kul under tiden man håller på också!

    2008-10-15 | 16:08:40
    Bloggadress: http://strandlina.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Vadå PensionärsGång Pancho noja?

    2008-10-15 | 21:24:14

Kommentera inlägget här: