Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Bad i atlanten.

Kategori: Träning

Igår badade jag benen i atlanten. Igår brännde solen på ryggen. Igår var jag tvungen att ha solglasögon för att inte behöva kisa. Idag är det 10 plusgrader och regn.

Det har varit några sköna dagar med oväntat bra väder. Kroppen längtar dock hem till normala förhållande. Tokigt mycket mat (3 rätter tll lunch och midag varje dag...) Knasiga mattider (Middag vid 22-tiden) Inte så mycket träning. (25+50 minuters jogg + en trevlig långpromenad). Vin till alla måltider. Lissabon är en trevlig stad. Inte så speciell, men trevlig. Många fina hus och många fina backar att spatsera i. Hittade en väldans fin park att springa i men området jag var tvungen att passera klockan 7:30 på morgonen kändes lite ruffigt och jag valde därför att hoppa över parken och ägna mig åt sighseeinglöpning. Sprang omkring nere i stan och tittade på en basilika, på slottet (lyckades helt ovetande pricka in vaktbytet klockan 08:00) samt morgonlivet i bostadskvarteren.

Min kropp strejkar nu. Den vill ha vatten och havregrynsgröt, den vill ha träning. Ännu har jag inte orkat börja planera veckan, men vad jag vet så väntar intervaller med klubben ikväll, morgonspinning på onsdag. Rosa bandet på lördag och Smålands på söndag. Får planera lite under dagen för resterande träning. Nu ska jag försöka väcka kroppen. På riktigt.

Kommentarer

  • sara säger:

    Välkommen hem till ett härligt Göteborg.



    Verkar vara ett trevligt ställe Lissabon, får se till att passera där någon dag.



    Ett knä som blir allt bättre, men fortfarande förkyld.



    Troligtvis uppdateras bloggen senare under dagen (arbetsbelastningen något lägre då min mentor är på semester).

    2008-10-21 | 11:25:04
  • Xonx säger:

    Trevlig blogg :)

    Besök gärna min Fotoblogg och lägg gärna till mig som en av dina favoriter på bloggkoll.se :P

    2008-10-21 | 11:33:40
    Bloggadress: http://xonx.blogg.se/

Kommentera inlägget här: