Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Världens bästa lördag.

Kategori: Allmänt

I lördags gjorde jag precis allt jag tycker är roligt. Dagen började med sovmorgon och omelett till frukost, som åts i lagom takt. Sen sprang jag, några av mina aldra bästa vänner och min favorithund långpass i grym terräng och med härligt sommarväder. Benen kändes bättre än på länge och jag tyckte att jag för det mesta hade bra koll på karta och kompass. 1:55 stannade klockan på.

Efter det så blev det en skön lunch på balkongen och lite solande innan vi inledde kvällen med en drink på balkongen hos en vän. Trevligt, trevligt. Sen träffade vi fler vänner och satt i solen vid stranden och pratade och drack innan vi begav oss till kvällens höjdpunkt. Festen. Den blev precis så trevlig jag hade hoppats! Fint väder, god mat, mycket dans och socialisering. Sent på morgonen cyklade vi hem, väldigt glada och nöjda. Kan man ha en bättre lördag?

Söndagen blev sedan " den långa dagen".

Idag väntar som vanligt coreboll och överkroppsstyrka. veckan blir annars full av kvalitetspass. spinning tisdag morgon, intervaller tisdag kväll. Sprintcup onsdag och provlöpning av JVM-test medeldistans på torsdag. Minst ett av passen onsdag och torsdag blir crosspass med cykel.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: