Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Bra träningshelg!

Kategori: Allmänt

Fredag.
90 minuter distanscykling på gym! Lyckades ta mig igenom en helt oläst runners World. Det tog över timman. Hann även med att se lite OC. Gick oväntat bra. Körde sedan 60 minuter coreboll med Elena. Grymt pass. Otroligt jobbigt och slet verkligen. Motivationen på topp.

Lördag
Träningsdag i Bollebygd. Känningar i höfen men höll igång med hyfsad puls i 70 minuter. Växlade mellan snabb promenad och löpning. Hade taktiken att gå uppför och det fungerar ju bra i Bollebygd. Många backar att gå i! Kändes bra efteråt också.

Söndag.
Nya 90 minuter på motionscykel. Starkt mentalt att köra ett sådant pass till men det känns ganska kul just nu så det fungerar!

Söndagskvällen blev ett riktigt skurande. Men nu skiner badrum och kök. Vi har inlett operaton "riktigt städning". (Så som våra mödrar städar varje vecka) Ikväll ska vi städa lådor och skåp i köket.


Annars var helgen mycket sport.  Skidskytte lördag och söndag gör det svårt att hinna med egen träning. Det vore kanske bra att inte vara riktigt så nördig som man är. Hela våra helger planeras efter TV-tider.....

Fick just veta att det blir en Norgetripp till helgen. Roligt. Dags att plocka fram skidorna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: