Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Spinning

Kategori: Allmänt

Som vanligt inleds veckan med 2 spinningpass. Igår hann jag med ett corebollpass innan. Vi som går upp i ottan kan ju börja träna redan 16:30. Sovgrisarna måste då jobba ytterligare ett tag.

Passet igår var ett teampass med två instruktörer. Det fungerade väl ganska bra men vi hade egentligen förberett aldeles för lite för ett bra teampass. Lyckades dock tända deltagarna på slutet när vi körde lite tävling. Mitt lag vann, det är jag helt säker på!

Imorse var det då VÄRLDSPREMIÄR för nya spinningpasset och för en gång skull hade jag tränat nog mycket så det gick bra. Musiken kändes rolig och deltagarna verkade glada. Gjorde bara en enda miss men det kan inte ha varit någon som märkte den? Efteråt blev det frukost med en god vän. Tackar för det sällskapet. Ett trevligt sätt att starta morgonen på.



Åkte sedan direkt ut på ett jobb till en arbetsplats med bara män. Jag lyckades komma mitt i fikat och det var intressant att se hur de hanterar att en tjej kommer in i deras sfär. Jag kan säga att det blev väldigt tyst. Förmodligen tålde en tjej inte deras normala klimat. Dessutom slutade alla äta och när jag frågade efter XX började de grymta typ "öhhhh XX du har tjejbesök, wöhhh". Moget.

Hann med att stanna till på Team Sportia och bränna pengar på vägen hem. Två nya byxor och en topp. Jag kommer bli grymt snygg. Har trånat efter linnet länge och nu slog jag till.

Ikväll 1 km intervaller. 2 dagar kvar till semester.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: