Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Bra Sofia!

Kategori: Allmänt

Äntligen börjar det finnas lite sprut i benen. För första gången på länge kändes det som om jag faktsikt skulle kunna skpringa grymt fort, men vi tar det från början.

Fredag- Coreboll och det roligaste med det gymbesöket var väl att jag fick låna en 1 meter lång bultsax och klippa upp mitt lås efter att det gått i baklås. Nu ska jag inte gå på fler corebollpass där jag inte vet vad som väntar. Man blir ju bara besviken. Avslutade kvällen med mat och bio. Såg Control. Bra film, ingen 5:a som Juno men en 4:a kan den få.

Lördag- den sportiga dagen. Började tidig morgon med OL-teknik i Utby. Jag orienterade inte prickfritt och det var bitvis mycket segt i alla backar, men som jag nämt, det fanns ändå lite positiva tecken. Kanske har löparbenen börjat vakna? Stressade hem och år brunch famför skidskyttet i goda vänners lag. trevligt trevligt. Tyvär ingen fullträff på TV. Mellan loppen dax för nästa löppass. 70 minuter jogg med några fartökningar för att det var så roligt att springa. Plockade även in några kontroller från morgonen. Sen TV igen- stackars Björn. Kvällen blev sedan grymt skön.

Söndag- Långpass i Skatås samtidigt som vi satte ut JVM-kontroller. Kändes Ok i kroppen, längesen jag sprang 90 minuter. Härlig känsla! Sen snabbt hem till TV.n. Låg härligt däckad framför skidor hela eftermiddagen och hade just börjat fundera på om man skulle orka iväg på ett pass till då telefonen ringer och de behöver en vikarie till cykel 30. Snäll som jag är ställde jag upp fast jag inte gillar cykel 30. För mig är det ett helt meningslöst pass som man inte hinner göra något av. Ironiskt nog är det det spinningpass som går bäst....Nåja, med 30 minuters cykling innan blev det ett riktigt pass och förhoppningsvis blev deltagarna trötta. Avslutade sedan träningshelgen med 30 minuter core. 

Klarade 10 h denna vecka. Grymt. Får nog bli en lite lugnare vecka innan skidlägret nästa vecka. Kan jag bara hålla mig hel och frisk ska nog det här bli bra. Nu kan jag börja jobba på snabbheten igen. Härligt att kunna springa nästan som jag vill igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: