Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Tuff dag

Kategori: Träning

Jag fick sova ut idag, det var grymt skönt. Sen har jag suttit i skolbänken och utbildat mig till Corebollinstruktör. Direkt efter avslutningen bytte jag om och körde upp till Överåsvallen. Fick av mig överdragskläder och kände att nu somar jag....Joggade ner till vallen och.... banan finns inte kvar? De har byggt bort löparbanan? Hur gick det till? Plan B? Ännu mer trött. In i bilen och köra till Valhamra. Raggla ut i mörkret. Känna mig lätt i kroppen(!) under uppvärmningen och sen ensam i mörkret en lördagskväll köra löpskolning. 20 minuter med blandade övningar och sedan äntrade jag löparbanan. Ensam, samtidigt som ett gäng tonårskillar passerade förbi med klirrande kassar.  

4*400 och 4*200 meter. Första fyrahundringen gick inte så fort men jag vaknade upp och körde sedan tangerat pers, en sekund under och på sista ytterligare en under. Bra. Bra känsla. Igen. Benen känns lätta och pigga men dör när de möter motstånd i form av typ backar. 

Tvåhundringarna var inget bra. Jag kämpade och slet men inget rekord. 

Det är fortfarande svårt med bana. Jag springer lite ryckigt för jag vet inte riktigt hur fort jag ska springa, men idag var det i alla fall jämn fart hela varvet på 400-ingarna. Bortsett första så jag måste ha sovit?  

Imorgon väntar morgondistans orientering och examen. Tills imorgon ska jag ha valt två låtar till corebollpasset, planerat ett helt pass och pluggat till tentan. Kanske dags att sätta fart. 08:15 springer jag iväg från Skatås om någon är sugen på en härlig start på söndagsmorgonen.

Kommentarer

  • Andréa säger:

    Ett kort ögonblick belv jag lite glad; finns det banor på överåsvallen som är så nära mig?! Synd att det inte stämde!! :(



    Lycka till med examineringen och skatåslöpningen!

    2008-12-07 | 08:12:09
    Bloggadress: http://lopningolivet.blogspot.com
  • River säger:

    Då måste jag ju testa på Coreball när du blir instruktör i det. På vilken anläggning kommer du instruera det?

    2008-12-07 | 16:49:47
    Bloggadress: http://riverspringer.blogspot.com
  • sofia säger:

    Andrea>> Det är skit att de har fått bygga bort löparbanan!



    River>> Ingen aning! Jag måste få ihop det med mitt vanliga liv också!

    2008-12-07 | 20:43:34

Kommentera inlägget här: