Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Julträning!

Kategori: Träning

Igår blev det långpass på en orienteringsbana. Lyxträning igen då jag hade han där hemma i hasorna hela passet igenom. Jag har mycket att lära. Uppenbarligen zickzackar jag fram på sträckorna. (Vilket var nytt, undra om det beror på kompassen?) Jag har dåligt bombeteénde. Inget nytt men dte blev mer uppmärksammat igår och - som vanligt- jag är urkass på att välja vägval. Många saker att jobba med och jag är nog lite lat, Jag tar inte riktigt tag i problemet. Jag måste nog göra en plan. Kanske köra lite teoretiska övningar. Framförhållningen var bitvis god. Bitvis orienterade jag riktigt bra men jag måste hålla ihop det hela vägen.

Fysiskt känner jag av styrketräningen. Inte alls lika illa som förra veckan men benen är tokigt trötta. Därför blev det idag 40 minuters återhämtningslöpning med lite bålstyrka.

Backpasset upp på Tabergs topp får vänta. Vi har en ishinna på alla vägar och det är så halt att asfaltslöpning är helt uteslutet. Förhoppningsvis ger kylan med sig tillsimorgon så jag kan avsluta julhelgen med backpasset.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: