Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Spinning till lunch

Kategori: Träning

Hann med ett spinningpass till lunch. Det var ganska roligt men led av spinningsyndromet att sakna struktur. När ska jag köra hårt? Hur hårt ska jag köra och hur länge? Men om man inte vill köra strukturerat och hårt är det ett trevligt pass. Och jag antar att de flesta som är där bara vill cykla lite. (Fast det hindrar ju inte att man ger strukturen åt de som vill ha den!)

Har under dagen fått en personlig inbjudan till sällskap under Vättern runt. Läskigt. Men om jag ska göra det någon gång (Det verkar INTE roligt) så kanske man ska passa på i år och göra hela klassikern? Men är det något attt sträva efter? Att göra en klassiker? Har man inte åldersnoja då? Detta måste jag fundera på? Vad tycker ni? Ska jag göra en klassiker 2009? Vem gör mig sällskap på hela kalaset i så fall?

Kommentarer

  • Enga, fd klubbmästare säger:

    Jag kan ju tipsa om bra starttider. Det är bra att hålla lite koll på när man ska anmäla sig för att få en starttid som man vill ha. Det finns två grupper som fylls på vartefter folk anmäler sig. Den första startar på kvällen "innan" om man får säga så vilket innebär att man får trampa under natten. Den andra gruppen startar under natten och fylls på eftersom. Lämpligt är att lyckas få en starttid i denna vilket var omkring 0430 på morgonen. Då hann man sova lite innan det begav sig. Jag tror inte att jag hade pallat att cykla nattetid utan att stanna för att sova, och det är ju inte därför man är där. Anmäl er därför när starttiden passar er.

    2008-08-04 | 16:57:32
  • Britta säger:

    Vätternrundan 2009, Trondheim-Oslo 2010, Jotunheimen rundt 2011 åldersnoja jag nej! Du får känna efter om du VILL, cykeln har du ju och formen borde du ju också ha till sommarn som du spinner så fråga är om huvudet vill. Jag tycker klassikern verkar oläcker pga Vansbrosimmet. Köra långt för att simma kallt liksom. Ha en bra dag, hur som helst!

    2008-08-05 | 07:43:20

Kommentera inlägget här: