Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Jag vet att jag gör rätt

Kategori: Träning

men det gör ju inte mindre ont för det.

Som ni förstår bråkar foten.  Det var inte nattsvart, foten ungerar ganska bra på plant underlag men jag lyckades knäcka till den efter 500 meter i skogen och då var det liksom klart. Om foten inte klarar 500 meter så spelar det ingen roll att det inte gjorde så ont och att stiglöpningen var OK. Jag hade ju lovat mig själv att det skulle kännas jättebra för att jag skule få starta.

Så vad gör man nu i helgen? Har lite punka idag. Luften gick ur igår och man blir så ledsen av att jämnt ha ont någon stans. Men denna skadan är i vilket fall som helst under kontroll och hösten skall inte vara i fara. Jag får ladda om för höstens SM och DM.

Fredag och helg snart! Känns som en nödvändighet då jag är helt slut efter 5 dagar på jobbet.

Som tröst blev det Asics DS Trainer

 och en bikini....

Kommentarer

  • Lina säger:

    ajaj sofia, tråkigt att foten inte vill ge med sig, men nu har det ju vart perfekta dagar för racern om inte annat..! själv är jag snuvig så får se om det blir ultralång för mig.



    ha du hört nåt om fotbollsmatchen som skulle spelas "nångång efter oringen"? :) jag är taggad och du som har en fin maillista till alla brudar i klubben kanske vill undersöka om intresset fortfarande finns. :) och om ifk vågar möta oss fortfarande vill säga...

    2008-08-01 | 16:54:02
  • MP säger:

    Låt foten bestämma. Man ska aldrig lura sigsjälv när det gäller skador även om det är lätt hänt.

    Kroppen synar oftast bluffen och ger igen.



    Själv har jag en ordentlig förkylning såhär efter O-ringen. Förbannat tråkigt men så är det med skador och sjukdommar. De kommer alltid fel och är alltid tråkiga.

    2008-08-02 | 16:13:02
  • Sofia säger:

    Tack för support! Jag vet att jag gör rätt. Speciellt nu när det är dag för start om 40 minuter och regnet VRÄKER ner. SKönt att slå på speakerljudet.

    2008-08-03 | 09:21:46

Kommentera inlägget här: