Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Kategori: Träning

Nu ska jag flytta. Till  tallskog. Till småkuperat med lagom mycket detaljer. Eller till smålänska granskogar. Med fina vägval med mycket att läsa på. Och jag skall aldrig springa i Göteborg. Göteborg är bara backar och oframkomligt och snuskigt jobbigt och konstig orientering. Och gräs. (Även om just det inte var så farligt igår)

Jag tog kontrollerna bra men att ta sig därimellan. Det är ju så jobbigt/brötigt att man inte kan läsa kartan när man springer och så jobbigt/brötigt att jag alltid kommer ur spår. Det blir aldrig som jag tänkt. Och då blir jag sur och lackar ur. (Sur och lackar ur... haha.)

Positivt: Jag tog kontrollerna bra.

Negativt: Jag genomför inte sträckorna enligt plan och jag läser för lite på kartan. Blir så stressad när jag måste stå stil och läsa.

Jag håller med han där hemma. Sån här terräng är bara rolig om man tävlar. För då satsar man och har motivationen att satsa.

Trots att det drar i träingstarmen ska jag vila nu. Jag lovade ju mig själv att bi bättre på det. Så två vilodagar blir det. Dessutom en lyxvilodag på en helg. På söndag ska jag springa lång, jobbig och rolig tävling i Hestra. Segrartid över timman. Mumma!

Kommentarer

  • Britta säger:

    Kom till Oslo! Massa granskog men kanske inte så småkuperat direkt... Ni borde væl egentligen flytta till Halden, drømterræng och bra klubb och næra till sværjet.

    Lycka till på søndag!

    2008-08-15 | 11:20:25
  • Enga säger:

    Jag har redan sprungit i Norges finaste terräng. Gardemoen. Mer såna kartor i Norge tack!

    2008-08-16 | 19:27:34

Kommentera inlägget här: