Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Skratta eller gråta?

Kategori: Allmänt

Det började ganska bra på lördagen. Ringrostig orientering och lite tunga ben men jag kom in i det mer och mer och i mitten av banan höll jag riktigt bra fart innan jag dog lite på slutet. Var mycket trött sista kilometern. Snabblöpt danmarksterräng är väl inte riktigt min dröm. Var nöjd efteråt. Med dagens förhållande kunde jag inte så mycket bättre. Helt OK lopp.

Så stafett då och förstasträcka. Huva. Men det skulle bli roligt. Värmde upp och det kändes helt OK. Ungefär som gårdagen. Stabilt men ingen riktig speed. Tog det lungt i starten. Lite knixig väg till ettan och tvåan och tappade nog lite placeringar på det men sen spred fältet upp sig lite mer och jag kom in i loppet. Sprang på några kontroller i klungan och helt plötsligt sprang alla åt fel håll. Tog ett extra kartstopp och fortsatte mot min kontroll. Ett dike i ett grönområde. Hittade kontrollen och kollade kodsiffran, men det var väl fel? Kollade en gång till och fick det att stämma. Tyvär så lyckade jag med bedriften att mixa två olika kodsiffror och få det att stämma. Jag stämplade vid ett annat dike cirka 30-50m högre upp.

Jag vet faktsikt inte om jag ska skratta eller gråta. På 4 lopp i år har 3 varit katastrof. Hallands var en mental blackout. I Falkenberg tog jag fel karta och nu stämplar jag fel. HALLÅ! VAD SYSSLAR JAG MED???? Jag vill tro att det bara är tillfälligheter men man undrar ju??? Vet inte riktigt vad jag ska göra och känner mig lite lätt deprimerad! Får skaka av mig det och knyta näven till på söndag. 16 km orientering....

Positivt då? Ja stafetten var ett OK lopp (bortsett att jag inte lyckades hitta alla kontroller då) . Början var bra. Slutet lite knackigt. Inga stora misstag men jag orienterade lite slarvigt på slutet och tappade lite sekundrar här och där på grund av att jag gick med fel gaffel lite för länge. Men det var en helt godkänd tid av mig. Dessutom var det ganska roligt att springa första även om jag tror att jag gör bättre lopp lite senare i stafetten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: