Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Riktigt sur och irriterad

Kategori: Allmänt

Det verkar inte som jag ska springa SM. Jag vet inte hur många försök jag har gjort men ett år var jag sjuk ett år hade jag varit sjuk hela veckan innan. Förra året hade jag problem med luftrören. I år såg allt väldigt ljust ut med en stigande form....

För två veckor sen började jag få lite ont i foten. Sprang ju förra helgen och det funkade även om det gjorde lite ont. Vilade sedan för att inte riskera något. Vad händer? Fotskrället blir SÄMRE!!! Fick nästan en chock på uppvärmningen när jag insåg att det gjorde SÅ ont att jag knappt kunde springa. Men under en uppvärmning till SM bitar man ihop. Borde ha lagt ner när jag på grund av smärtan i foten tvingades gå några steg mellan förstart och tidsstart. Tänkte att tävlingsadrenalin och karta skulle göra att jag glömde foten. Det blev en okoncentrerad inledning och efter 20 minuter stannade jag på en väg och undrade vad jag sysslade med. Varje gång jag satte i foten ville jag gråta. Så där bröt jag.

Försökte sedan att inte vara helt odräglig under resten av helgen men tar igen det med råge nu när jag surar dygnet runt. Ska försöka få en tid till IFK-Kliniken idag. Fotjävlen (ja man får skriva så) värker och utan knarkpillrena kan jag inte gå ordentligt. Känns som säsongen är slut. Missar i alla fall nästa SM-helg. Roligare kan man ha. Tror ni såna där plastfötter är bra?

Om någon råkar veta väldigt mycket om fötter och diffus värk i dessa så hör av er....

PS. Kunde inte motstå att göra sidan svart. DS

Kommentarer

  • Sara säger:

    Kan bara skicka en förstående kommentar och rekommendera IFK-klinken (har i och för sig inte blivit bra där..)

    2006-09-11 | 09:20:24
    Bloggadress: http://www.sportfantast.blogspot.se

Kommentera inlägget här: