Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

PT har landat!

Kategori: Allmänt

4*30 minuter för Armstong omvandlades tll 3*15 minuter för mig. Men oj vad tufft det var! Jag skulle hålla ett på förhand inställt pulsintervall och eftersom man är orolig att inte klara av det kör man upp pulsen på gränsen till för hög och sen ligger man där. Så funkar jag i alla fall. Det var ganska OK under själva passet. Etersom det var så pass långa intervaller gick jag inte på max utan det var mer jämt jobbigt. Det jobbigaste var kanske att det även fanns en bestämd vilointervall så ingen slövila här inte. Vilan var dock 10 minuter mellan varje intervall så man hann lugna ner sig och bli lite sugen på att köra igen. Totalt 2h.

Fick lite inspiration under nercyklingen eftersom telefonen pep till och jag fick SMS från en träningskamrat som persat på träningen. Fantastiskt tillfälle att få ett sådant meddelande. Det är inte så roligt att ta sig hem (30 minuters cykel) när kroppen är helt slut efter ett tufft täningspass.

Lördagen blev faktiskt en vilodag. 11 h städning och montering av hyllor sliter. Om inte fysiskt så i alla fall mentalt. Vi var klara 17:30 i lördags.

Efter cykelpasset igår var jag helt sänkt. Slappade i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Skönt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: