Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Medalj!

Kategori: Allmänt

Det blev dubbla medaljer till GMOK-brudarna på stafetten igår. Silver och brons. Mitt lag tog silver.

Jag gjorde en OK insats men bommade lite för mycket, cirka 4 minuter. Lyckades i alla fall undvika de riktigt stora misstagen om jag ska vara nöjd med någoot.. Jag gick ut som 6.a och växlade 3:a så det var också bra. Helen lyckades sedan föra upp oss till andraplats, 6 minuter efter SAIK som vann. Det var jättebra resultat av både första och andralaget och med "rätt" laguttagning. (De som faktiskt var starkast i söndags) hade vi hotat SAIK. Men det går ju aldrig att  veta. Men snart slår vi dem!!!

Dagens hjälteinsats gjorde i alla fall Bettan. Jag vet att hon har tränat bra och att hon kan orientera stabilt men jag får nog erkänna att så där ruggigt stark trodde jag inte hon var. Hon hade näst bästa sträcktid på sista och säkrade medalj till tvåalaget. Hon blir farlig på SM. Den flickan kommer att springa final. (Det var här ni läste det först....)

Just nu är jag mest orolig för min fot som värker oroväckande mycket och har stört mig i helgen. Ska träffa en sjukgymnast idag och hoppas på ett positivt svar därifrån.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: