Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Roligt att orientera!

Kategori: Allmänt

Det är riktigt roligt att orientera!! Gav mig ut på öppen 5 i lördags. Joggade på i bra tempo och efter 25 minuter var jag 2/3 genom banan men slog av på tempot och började gå. Detta ledde till att den stackars H14-killen som nog inte var så rutinerad nattorienterade blev lätt förvirrad. Han sprang lite i cirklar runt mig men lyckades inte springa ifrån. När vi kom ut på en stor stig var han ju tvungen att springa ifrån mig eftersom jag gick. När jag närmade mig korsningen där vi skulle vika in i skogen stod han snällt och läste kartan och tog sen rygg på mig in till kontrollen. Kändes bra att se så säker ut!

Frusterande att gå den sista kilometern som var stads-OL men jag hade bestämt mig innan och ville inte få ont. Fösökte ha koll på om det dykt upp några H21-patruller men såg inga ...förren Jonas patrull kom. Tät i hälarna följde patrull nummer två. Spänningen blev olidlig då jag inte hörde speakern och inte såg upploppet. Men de såg starka ut och mycket riktigt tog de hem segern. Imponerande! Själv hamnade jag tredje sist. 53 minuter på 4,3 kilometer i Uppland kanske inte imponerar men det var kul att springa.

Idag åker jag till Sandviken för en vecka. Hoppas kunna surfa på hotellet och hålla er uppdaterade om vad man gör i denna håla en vecka i November.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: