Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Orientering??

Kategori: Allmänt

Lördag och orientering, om man nu får kalla det så, i 50 minuter. För att tagga ner och för att spara foten kom jag fram till att det var en bra idé att springa i löpardojjor. Det var ingen bra ide i ösregn och göteborgsterräng. Ganska snart hade jag mer fokus på fötter än karta och det var med viss möda som jag tillslut hittade hem. Foten verkar i alla fall vara ganska stabil. Samma läge som förut. Jag känner av den men har inte direkt ont.

Söndagen var ett ända stort äventyr. Gav mig iväg med cykeln och redan i Olofstorp kändes det väldigt jobbigt att cykla.... Punka. Suck. Började tjorva men ringde in servicekillen och efter ett pinsamt långt depåstopp (beroende på min orutin)  började jag om igen. Det blev en runda via Olofstorp, Gråbo, Stenkullen, Lerum och sen lite vilse på några småstigar vid Aspen, dragning av cykel på lerstig och in i Jonsered. Det var nu jag noterade att sportdrycken smakade lite mögel i botten av bältet och jag vågade inte dricka. Blev rejält trött  i Kåhög.  Ringde servicekillen i Utby och gnällde och bara 5 minuter senare levererades sportdryck. Piggnade till aningenoch rullade in på gården efter 2,30 effektiv cykling.

Kvällen tillbingades horisontellt i soffan. Idag blir det  vilodag. Kan behövas. Lite trött men inte så sliten ändå. Men det är alltid skönt att vara aningen fräsch på tisdagar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: