Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Seger i Marathonstafetten!

Kategori: Allmänt

Det blev åter igen seger för GMOK-brudarna även om vi länge låg efter och passerade inte motståndarlaget förren på sträcka 15 (av 18). Men med Mimmi och Helen som avslutare behövde man inte vara orolig. 5 minuter efter blev till 5 minuter före på 6 sträckor. Starkt! Totalt var vi 11 hjältar i laget. Mia, Bettan, Jenny, Maria, Lisa, Lotta, Sara, Åsa, Mimmi, Helen och jag.

Segern resulterade i att vi nu har 600 kr i den civila klädkollektionskassan. Vi väntar med spänning på vad Lisa skall plocka upp i den civila kollektionen. Just nu består den av en t-tröja och en buff.

Själv är jag nöjd med min insats. Jag kände mig lite stel på uppvärmningen men det kändes ganska bra när jag väl kom igång. Det blev två sträckor för mig. Tyvär tappade jag 15 sekunder mellan sträckorna. 10.27 på första och 10.43 på den andra. Det kändes som jag sprang fort på andra men uppenbarligen gjorde jag inte det. Inte lika fort i alla fall.

Ikväll är det dags för årets prestigetävling. Medel-KM. Tyvär har regerande mästarinnan Bettan fått kasta in handduken p.g.a halsont men det öppnar ju dörren för oss andra. Jag hoppas på ett snabbt men kontrollerat lopp i Dammekärr. Håll tummarna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: