Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Gulerotskage och trillstigar

Kategori: Allmänt

Det är otroligt fint att cykla i Nordmarka. Det finns massvis av fina små grusvägar och alla är rejält kuperade. Vi bestämde oss för att cykla till Kikutstua och fika. Vägen dit gick nästan smärtfritt. En extra klättring på ett 50-tal höjdmeter blev straffet för ringa kartläsning.

Efter 75 minuter smakade det fint med en gulerotskage med utsikt över sjön. 20 minuters paus innan vi skulle hem via Kobbehaugshytte och Ullevålssäter. Räknade med något kortare väg hem eftersom vi cyklat fel dit. Vi cyklade upp för en JÄTTElång backe och svängde sedan in mot Kobberhaughytte och suade på nerför en lika lång backe. Sen tog vägen slut och de var bara att konstatera att vi va rpå en vinterled , vända och cykla upp igen. Väl framme i Kobberhaughytte ville de ironiska norrmännen skicka in oss på en trillestig. Inte mycket att välja på och mycket riktigt blev det två trill och ett skrubbat knä. Trillestig är en cykelled med hundratals rötter och tusen stenar.

Turligt nog var trillestigen ganska kort och snart var jag i Ullevålssäter. 10 km cykling kvar, nerför! Tog inte tiden men det bör vara hastighetsrekord på milen.

Landade i Gaustad efter 3 h cykel. Härligt pass.

Ikväll skall jag gå kurs i kajakpaddling. Återkommer med info om detta.....

Kommentarer

  • Sara Svensson säger:

    Nytt jobb idag och allt verkar kanon förutom att datorn är en Mac - ställer till det lite här och där! En del sill, desto mer dricka i helgen men rätt fräsch redan på midsommardagen!

    Hoppas kvällen blir bra - blöt lär du bli även om du håller dig i kajaken om vädret ser ut som det gör nu.

    2006-06-26 | 15:14:16
    Bloggadress: http://sportfantast.blogspot.com

Kommentera inlägget här: