Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Förkyld lägesrapport

Kategori: Allmänt

Testloppet i lördags blev lite konstigt. Jag bommade ettan massor och när jag bestämde mig för att springa ut och läsa in mig ordentligt så bara satt kontrollen där. Tyckte att det var konstigt men tänkte inte så mycket mer på det. När jag sedan kom imål visade det sig att min etta var felinritad med cirka 100m.

Nu gjorde jag inget kanonlopp efter ettan utan bommade ytterligare i den extremt svårforcerade skottfjällsterrängen. Imål var jag 2:a, 4-5 minuter efter Lisa som vann. På 5,5 km hade jag 85 minuter..... Svårt att säga hur mycket jag bommade på ettan men det är också svårt att komma in bra i ett lopp efter att ha bommat grovt på ettan.

Igår cyklade vi på förmiddagen. Det är underbar terräng för cykling i Månsarp. Fina små stigar utan sten och rötter! Eftermiddagen blev en "gafflad" kortdistans med Jonas. Orienterade ganska bra men slarvade lite när jag tappade snodden till glasögonen och skulle försöka fixa det. Koncentrationen försvinner väldigt snabbt när man blir störd. Lyckades i alla fall vinna.

Sent igår kväll började det tjockna lite i halsen men det kändes inte så oroväckande eftersom jag kände mig väldigt pigg i kroppen. Vaknade sedan 2.30 på natten med ont i halsen och feber. Just nu känns det lite bättre men halsen är irriterad ochjag snorar lite. Vi får hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

Jonas sprang just iväg för att springa superelitens medeldistans i Osakabackarna från O-ringen i Småland. Känns tråkigt att missa just det passet. Själv planerar jag "sängen, bra bok, varmt täcke-pass".

Kommentarer

  • Enga säger:

    Hoppas att det blir bättre snart då. Spännande att höra om Jonas har samma tid som Superelitarna hade. Det vill jag veta förstås. Idag backar Stockholmsbörsen med 0.14% hittills.

    2006-06-05 | 12:42:21
    Bloggadress: http://enga.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här: