Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Ha, jag lurade de snåla dj---arna

Kategori: Allmänt

Är i Sandviken igen och bor på hotell. Lyxigt värre kan man tycka och kostar skjortan gör det (inte för att jag betalar men för sakens skull) men inte skall man tro att man får använda internet på hotellrummet gratis. 40 riksdaler per timma skall de ha! MEN det är ju inte för intet som man är fostrad i Småland! Givertvis snokade jag upp att biblioteket ligger 50 meter från hotellet och där sitter jag nu och surfar GRATIS!

Träningen går fint. Igår sprang jag 15 minuter uppvärming, 10 minuter "max", 10 minuter löpning i moderat tempo, riktig löpning men så jag återhämtar mig och sen 10 nya "maxminutrar". Slutade passet på ICA och sprang sista hundra metrarna med en plastkasse. Allt för att hinna handla innan bandymatchen. Avslutade kvällen med att se Sandviken krossa Ljusdal med 12-0. Spännande -nej, kul- sådär, imponerande- ja! De är bra på att åka skrillor de där pojkarna!

Idag styrketränade jag innan mina 70 minuter på motionscykel. Pärkeletråkigt men drömde om bubbelpoolen i simhallen. Väl ine i simhallen tog jag 10 minuters nedsimning och gick sedan bort till bubbelpoolen. Då insåg jag att min biljett bara gällde i ytterligare 15 minuter och det blev inget bubbel:-(

Kommentarer


Kommentera inlägget här: