Sofia Lundberg, GMOK

Min träningsvardag i uppförsbacke, i nerförsbacke och på platten

Ett av årets bästa lopp när det gällde!

Kategori: Allmänt

Det  var inte på något sätt klockrent och jag kan hitta bommar på upp till en minut. Jag gjorde inga stora misstag utan redde ut problemen direkt och tog kontrollerna. Löpformen var helt OK. Tycker att det lossnade lite på slutet och det visade också sträcktiderna. Jag sprang väldigt bra de sista 20 minuterna. Tappade tid på de bägga långsträckorna. Under den första långsträckan "bommade" jag på vägen och tappade tid. Den andra tog jag kanske fel vägval. Det var nog  snabbare att gå väg runt. Men jag vet inte om jag hade tjänat så mycket på det? Jag är inte så bra på att växla tempo.

Jag har även en egen utmaning för att tagga mig lite på spurten. Jag skall vara på övre hälften (sträcktider)på spurten. De klarade jag lätt den här gången. Skönt. Bästa GMOK:are är också skönt. Det stundar ju stafett till helgen.

Resultatmässigt hade jag hoppats på en topp 6-placering. Nu blev jag 9:a och det fattades drygt 2 minuter till en 6:e plats. Det kan jag lätt hitta. Till en medalj fattas 6 minuter. Där saknas det lite fart också men det känns inte omöjligt.

Har ännu inte hundra bestämt var det blir för träning måndag. tisdag. Ska känna hur kroppen känns först.


Kommentarer

  • Sara säger:

    Strålande! Vart gick det ngnstans, intressant terräng? Dyker upp på tjejträningen på onsdag, lämnar in exjobbsrapporten igen idag och sedan börjar ett nytt, lite trevligare liv!

    2006-08-28 | 08:34:08
    Bloggadress: http://www.sportfantast.blogspot.com
  • Sofia säger:

    Det gick neråt Frillesås i Halland. Storskog mestadels lättlöpt. Lite grisigt med grenar här och där. Diffusa sluttningskontroller men ändå stora saker att läsa av. Kul bana. Springer "tyvär" Ultralång på onsdag och missar tjejträningen.

    2006-08-28 | 14:28:38

Kommentera inlägget här: